Catan Big Game Deelname Ticket 24 september €2,50

€ 2,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Het spel

Help mee om het wereldrecord Catan te verbreken!


Op 24 september wagen wij een poging het huidige record te verbreken en gaan we met 1100 spelers tegelijkertijd Catan spelen. Het evenement vindt plaats in het Erasmus Sport Center op de Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam


De winnaar gaat niet alleen naar huis met deze machtige titel, maar wint ook nog een cheque ter waarde van € 500,- aan speltegoed en daar bovenop een weekendje weg via Vacansoleil.


De kosten bedragen € 2,50 en dit is inclusief een gratis goodiebag met daarin o.a. een exclusieve set van 168 speelkaarten én 46 speelstukken in een unieke kleur!


Waar? Erasmus Sport Center, Oudlaan 50, Rotterdam
Wanneer? Zondag 24 september 2017


De Big Game gaat om 14:00 uur van start en zal 2-3 uur in beslag nemen. Iedereen is welkom, dus mobiliseer je studentenvereniging, bel je jeugdvrienden op of maak er een originele date van en doe mee! Kinderen vanaf 10 jaar zijn van harte welkom, dus garantie voor een gezellig familie-uitje.


Spelregels
Om je als deelnemer optimaal voor dit evenement te kunnen voorbereiden, is het handig als iedereen op de hoogte is van de spelregels. Deze kun je hier vinden.


Belangrijke informatie mbt je toegangskaart
Het bestelnummer is jouw toegangsbewijs. Dit nummer staat op de bevestigingsmail en factuur die worden verstuurd zodra tickets voor het evenement zijn gekocht. Bij binnenkomst wordt dit nummer gecontroleerd. Bij aanschaf van meerdere tickets op één bestelnummer vragen wij om de gehele groep vóór binnenkomst te verzamelen. Op deze manier kan iedereen van die groep tegelijk inchecken. Dit doen we vanwege het feit dat het niet mogelijk is om met hetzelfde bestelnummer een tweede keer binnen te komen.


geen
Catan Big Game Ticket

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
  • Recente Zoekopdrachten
  • carcassonne 7
  • kolonisten 8
  • dominion 3
  • Catan big game 23